Sinema Haberleri

KURTLAR VADİSİ PUSU´YA GERİ DÖNÜYOR !

02 Haziran 2015 Salı 14:52

Kurtlar Vadisi Pusu dizisinden ayrılmış Abdülhey, yüz nakli olmuş şekilde diziye geri dönecek. Milliyet Gazetesi´nin haberine göre Kurtlar Vadisi Pusu ve Kurtlar Vadisi´nde ana karakterlerden birine hayat veren Kenan Çoban, daha fazla diziden uzak kalamadı. Senaryoda öldürüldükten sonra kadrodan çıkan Kenan Çoban, Atv ekranlarında yayınlanan Beyaz Karanfil isimli dizide başrolü canlandırmıştı. Fakat Kenan Çoban´ın yeni dizisinde beklenilen gerçekleşmedi.
Dizinin üst üste reyting sıralamalarında sonuncu olması, dizinin yanından kaldırılmasına neden oldu. Dizinin yanından kaldırılmasıyla uzun süredir ekranlardan uzak kalan Kenan Çoban, yeniden eski dizisine dönmeye karar verdi. Yapım şirketi Pana Film ile iletişime geçen Kenan Çoban, diziye yeniden dönmek istediğini söyledi. Bunun üzerine senaryoda değişiklik yapan Pana Film, Abdülhey karakterinin diziye dönmesi için kolları sıvadı.
Abdülhey karakteri ya yüz nakli olmuş bir şekilde diziye geri dönecek ya da yaralı yüz ile diziye yeniden girecek. Abdülhey karakterinin hangi bölümde ve ne zaman diziye gireceği ise merak konusu.
ÖZGÜN HABERE GİDİN



























KURTLAR VADİSİ PUSU 262.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Kanal D ekranlarının vazgeçilmez dizisi Kurtlar Vadisi Pusu 262.bölüm fragmanı yayınlandı. Kurtlar Vadisi Pusu bu hafta yine çok konuşulacak bir bölüm ile ekrana geliyor. Vadi severler, dizinin son bölümde yaşananların ardından 4 Haziran Perşembe akşamı iple çekiliyor...

Cahit Pusat´ın intikamını alıyor

Kurtlar Vadisi Pusu son bölümde Cahit, Pusat´ın mekanına çöken ve Pusat´ı hastanelik eden yeni İstanbul sefirinden intikam alıyor. Pusat´ın bıçaklanıp hastanenin önüne atılmasının ardından soluğu yeni sefirin yanında alan Cahit sefiri ölmekten beter ediyor.

Polat Alemdar evleniyor

Polat ile Leyla düğün yapıyor. Bu sırada Tilki ölen kardeşi için intikam almaya hazırlanıyor. Düğüne baskın yapmak isteyen çok sayıda kişi fırsat bilerek harekete geçiyor. Polat Alemdar ise buna karşılık bakın neler yapıyor? İşte Kurtlar Vadisi Pusu’nun yeni bölüm fragmanı;




Diğer Haberler