Sinema Haberleri

KURTLAR VADİSİ´NDEN DARBE FİLMİ

15 Ağustos 2016 Pazartesi 20:30

Kısıklı’daki demokrasi nöbetinde ön saflarda yer alan Necati Şaşmaz, kamuoyundan gelen yoğun istek üzerine “Kurtlar Vadisi Darbe” sinema filmini çekeceklerini açıkladı.

Yaklaşık 15 senedir Türk televizyonlarındaki yerini koruyan “Kurtlar Vadisi” serisi, “Kurtlar Vadisi Pusu” adlı dizi ile 2007 senesinde geri dönmüş ve o günden itibaren halen tüm zamanların en çok izlenen dizisi olmaya devam etmişti.

“Kurtlar Vadisi” serisi, Amerika ve Irak arasında yaşanan savaşı konu alan “Kurtlar Vadisi Irak”, ülkemizde yaşanan soğuk savaşı konu alan “Kurtlar Vadisi Gladio” ve Mavi Marmara olayının ardından da “Kurtlar Vadisi Filistin” ile birlikte gündemi konu alan sinema filmleri ile birlikte karşımıza çıkmıştı.

Pana Film, biraz önce yaptıkları açıklama ile 15 Temmuz 2016 tarihinde ülkemizde gerçekleşen darbe girişimini konu alacakları bir filmin hazırlığına başladıklarını resmi olarak duyurdu.

Necati Şaşmaz’ın sahibi olduğu Pana Film tarafından yapılan açıklama şu şekilde:

“15 Temmuz darbe girişimini dizi veya sinema filmi olarak yansıtmamızı arzulayan kamuoyunun yoğun isteğini değerlendiren şirketimi “Kurtlar Vadisi Darbe” sinema filmini yapmaya karar vermiştir.”



Diğer Haberler