Sinema Haberleri

BEHZAT Ç. OCAK AYINDA DÖNÜYOR

17 Ağustos 2016 Çarşamba 20:34

Türkiye´de televizyon tarihinde en çok konuşulan diziler arasında yer alan Behzat Ç. dizisi yayınlandığı dönemde fenomen haline gelmiş, gündemdeki olayları eleştirmesiyle AKP´li isimlerin hedefi olmuştu. Behzat Ç. hakkında Ekşi Sözlük´te ortaya atılan bir iddia ve dizinin senaristi Emrah Serbes´in tweeti heyecan yarattı.
Diziye dair BirGün´ün ulaştığı bilgilere göre dizinin Ocak ayı itibariyle sevenleriyle buluşacağı konuşuluyor. Dizinin internet ortamından yayınlanacağı ve sansürsüz bir şekilde izleyicisinin karşısına çıkacağı da konuşulanlar arasında.
Ekşi Sözlük´te "Behzat Ç´nin yeni sezonda tekrar başlaması" başlığı altında dizinin senaristi Emrah Serbes´in de bulunduğu bir fotoğraf paylaşıldı. Başlıkta dizinin yeniden başlaması yönünde çalışmalar yürütüldüğü iddia edildi.

Ekşi Sözlük´teki bu paylaşımdan sonra Emrah Serbes, Twitter´daki hesabından "Görüşüyoruz olabilir" şeklinde bir tweet attı. Yüzlerce kişinin retweet edip, 2 bin 500´den fazla kişinin de"beğendiği" bu tweet sonrasında sosyal medyada "Behzat Ç. Yeniden" etiketi altında dizinin yeniden yayınlanması için çok sayıda tweet atıldı.



Diğer Haberler