Müzik Haberleri

DUMAN GRUBU ACUN MEDYAYI MAHKEMEYE VERDİ

27 Temmuz 2018 Cuma 14:23

Duman grubu, Acun Medya´ya 10 bin TL. maddi ve manevi tazminat davası açtı. İstanbul Fikri ve Sınai Haklar Hukuk Mahkemesi’nde açılan davada, Duman grubunun solisti Kaan Tangöze’nin sahibi olduğu 11 müzik eseri, davalılardan MNG Yayıncılık AŞ’ye ait TV 8 kanalı ile Acun Medya Prodüksiyon’un yapımcısı olduğu “O Ses Türkiye” ve “O Ses Türkiye Çocuklar” isimli televizyon programlarında Tangöze’den izin alınmadan birçok kez kullanıldığı iddia edildi. Dava dilekçesinde Kaan Tangöze’nin avukatı izinsiz kullanımların 37 tanesini tespit ettiklerini, izinsiz kullanımla ilgili olarak videoları mahkemeye sunduğu yer aldı.
Kaan Tangöze’nin avukatı Eylem Akkayalı dava dilekçesinde, “Müvekkilin davalılar tarafından hukuka aykırı olarak içine düşürüldüğü tüm bu olumsuz durumlar nedeniyle davalıların tecavüzünün tespitini, önlenmesi ve durdurulmasını ve davalılardan 5 bin lira maddi ve 5 bin lira manevi olmak üzere toplam 10 bin liranın tahsiline karar verilmesini istiyoruz” dedi.
Kaan Tangöze dava dilekçesinde davaya konu 11 eser: “Senden Daha Güzel”, “Oje”, “Bu Akşam”, “Köprü Altı”, “Ah”, “Seni Kendime Sakladım”, “Haberin Yok Ölüyorum”, “Bekle Dedi Gitti”, “Melankoli”, “Belki Alışman Lazım”



Diğer Haberler

'DOĞA İÇİN ÇAL 17' YAYINDA
'DOĞA İÇİN ÇAL 17' YAYINDA
28 Eylül 2026 Pazartesi 17:33

CENGİZ COŞKUNER ENTÜBE EDİLDİ
CENGİZ COŞKUNER ENTÜBE EDİLDİ
28 Eylül 2026 Pazartesi 09:25

EN ÇOK DİNLENEN ŞARKILAR BELLİ OLDU
EN ÇOK DİNLENEN ŞARKILAR BELLİ OLDU
20 Eylül 2026 Pazar 10:41

4. ADALAR'DA CAZ FESTİVALİ 18-20 EYLÜL'DE
4. ADALAR'DA CAZ FESTİVALİ 18-20 EYLÜL'DE
14 Eylül 2026 Pazartesi 17:35

NEV ENTÜBE EDİLDİ
NEV ENTÜBE EDİLDİ
11 Eylül 2026 Cuma 14:28