Özel Dosya

İF ANKARA VE İZMİR´DE

16 Şubat 2018 Cuma 07:38

İş Bankası Maximum Kart’ın ana partnerliğinde düzenlenecek 17. !f İstanbul Bağımsız Filmler Festivali başladı. 17. !f İstanbul Bağımsız Filmler Festivali, 15-25 Şubat 2018 tarihlerinde İstanbul’da, 1-4 Mart 2018 tarihlerinde ise Ankara ve İzmir’de gerçekleşecek. !f İstanbul bağımsız sinemanın en iyilerini, yılın çok konuşulan ve bol ödüllü filmlerini sinemaseverlerle buluştururken, !f music filmleri ve etkinlikleriyle müzik tutkunlarının odağı olacak. 36 ülke ve 120 yönetmenden toplamda 111 filmin gösterileceği !f İstanbul, dijital yayın ağı Yeni !f ² ile de 33 farklı şehre !f filmlerini götürecek.

İstanbul sinemaları ve mekânları
!f İstanbul’un sinema salonları: İstanbul durağında, Cinemaximum City’s Nişantaşı, Cinemaximum Kanyon, Cinemaximum Budak & CKM ve Cinemaximum Akasya; Ankara’da Cinemaximum Armada, İzmir’de de Cinemaximum Konak Pier sinemaları olacak. Festivalin etkinlik mekânları ise bomontiada, Babylon, A Corner in the World X bomontiada ALT ve Soho House İstanbul olacak!

!f İstanbul 2018: Hayat Var!
!f İstanbul Bağımsız Filmler Festivali bu yıl temasını “Hayat Var!” olarak be-lirledi. Türkiye ve dünyanın içinden geçtiği karanlık zamanlara rağmen hayatın farklı renkler, sesler ve hikâyelerle var olduğunu gösteren, kanıtlayan bakışların ve hayatların peşine düşen !f İstanbul, izleyicileri filmlerde, müzik etkinliklerinde ve sohbetlerde bir araya getirip ilham vermeye devam edecek.

!f İstanbul’u Lady Bird açıyor!
17. !f İstanbul Bağımsız Filmler Festivali’nin açılış filmi, Amerikan bağımsız sinemasının 2010’lardaki kraliçesi Greta Gerwig’in yazıp yönettiği, başrollerini “Atonement”, “Hanna”, “Brooklyn” filmlerinin yetenekli oyuncusu Saoirse Ronan, kariyerinin en iyi rolünde izleyeceğimiz Laurie Metcalf ve “Call Me by Your Name” ile son zamanlarda adından sıkça söz ettiren Timothée Chalamet’in paylaştığı “Lady Bird / Uğur Böceği” olacak.

Galalar: Yılın en iyileri ilk önce !f’te!
Festivalin Galalar bölümü, bu yıl da Sundance’ten Venedik’e, Toronto’dan Cannes’a, dünyanın önemli festivallerinde büyük ilgi görmüş filmlerin yanı sıra ödül sezonunun öne çıkan yapımlarının da Türkiye galalarına ev sahipliği yapıyor.

Daniel Day-Lewis’in perdede son filmi!
Paul Thomas Anderson’ın 1950’lerin Londra’sında geçen ve İngiliz moda dünyasının gözde tasarımcısı iki kardeşin hikâyesini anlatan, Anderson’a özgü¨ incelik ve ustalıkla, bir sanatçının yaratıcı yolculuğunun hikayesini merkezine alan, filmin çekimleri sırasında emekliliğini duyuran Oscarlı aktör Daniel Day-Lewis’i beyazperdede izlemek için de son fırsatımız olan “Phantom Thread”, Türkiye galasını !f’te yapacak filmlerin başında geliyor.

Sevmenin !f Zamanı!
Galalar bölümünün sürpriz filmlerinden biri de “Sevmek Zamanı”! “Acı Hayat” (1962), “Yılanların Öcü” (1962), “Susuz Yaz” (1964), “Kuyu” (1968) gibi birçok klasiğin yaratıcısı, Türkiye sinemasının auteurlerinden Metin Erksan’ın yönettiği 1965 yapımı bu kült film, yenilenmiş kopyasıyla ilk kez genel seyirciyle buluşacak.

Keş!f: Yılın ilham veren yönetmeni kim olacak?
!f İstanbul’un dünyadan ve Türkiye’den genç yetenekleri keşfettiği yarışması Uluslararası Keş!f Yarışması, “yılın en ilham verici yönetmeni”ni aramaya de-vam ediyor. İlk ya da ikinci filmini yönetmiş yönetmenlerin filmlerinin yarıştığı Keş!f bölümünde, ABD, Avustralya, Brezilya, Estonya, Fransa, Güney Afrika, Gürcistan, İran, İsveç, Lüksemburg, Portekiz ve Türkiye’den toplam 8 film, 5.000 A.B.D. Doları değerindeki Keş!f Ödülü için jüri karşısına çıkacak.
Bu yıl Keş!f jürisi Tony Ödüllü İngiliz oyuncusu Alex Sharp, sinema yazarlığının yanı sıra New York Queens’teki Museum of the Moving Image’ın film küratörlüğünü de yürüten Eric Hynes ve sinemamızın kadın oyuncularından Jale Arıkan’dan oluşuyor.

SİYAD da seçecek!
Keş!f bölümündeki filmler ayrıca, Sinema Yazarları Derneği (SİYAD) jürisi tarafından değerlendirmeye alınacak ve Banu Bozdemir, Gül Yaşartürk ile Sevin Okyay’dan oluşan jüri, seçecekleri bir filme SİYAD Ödülü’nü verecek.

Aşk & Başka Bi’ Dünya: Yılın belgeselleri yarışıyor
Bu yıl beşinci yılına giren ve dünyadan aktivist filmlerin yarıştığı Aşk & Başka Bi’ Dünya Yarışması’nda ABD, Almanya, Arjantin, Fransa, Kanada, Katar, Malta, Paraguay, Rusya, Sırbistan, Ukrayna, Türkiye’den toplam 7 film, 5.000 A.B.D. Doları değerindeki ödül için yarışacak.
İngiliz yazar Juli-et Jacques; yazar, gazeteci ve düşünür Karin Karakaşlı ve senarist, müzisyen ve oyuncu Teoman Kumbaracıbaşı’dan oluşan Aşk & Başka Bi’ Dü-nya Yarışması jürisi, “yılın en yaratıcı müdahalesi”ni seçecek.

Oleg Sentsov belgeseli yarışma dışı gösterilecek
Ukrayna’nın bağımsızlığından yana durusu nedeniyle Rus yetkililerin öfkesini çekerek 2015 yılında hapis cezasına çarptırılan, o günden bugüne Wim Wenders’dan Pedro Almodovar’a birçok ünlü¨ yönetmen dahil dünyanın tepkisini çeken hapis süreci halen süren Ukraynalı yönetmen ve Maidan aktivisti Oleg Sentsov hakkındaki iddialardan yola çıkarak çekilen “The Trial: The State of Russia vs Oleg Sentsov / Dava: Rusya Devleti Oleg Sentsov”a karşı adlı belgesel ise, yarışma dışı gösterilecek.

!f Yeni: Yeni yönetmenler, yeni hikâyelere Seyirci Ödülü!
!f İstanbul Bağımsız Filmler Festivali’nin bu yılki yeniliklerinden biri de !f Yeni adlı bölümü olacak. Son bir yıl içerisinde Türkiye sinemasında üretilmiş ya da Türkiye ile ilgili filmleri buluşturacak olan !f Yeni, yeni sözler ve hikâyelerin derdine düşmüş, genç, yetenekli ve umut vadeden, yenilikçi yönetmenlerin buluşma alanı olmayı amaçlıyor.

7’si Türkiye galası olmak üzere 9 filmin gösterileceği bu bölümde bir film, bu yıl ilk kez verilecek !f Yeni Seyirci Ödülü’nün sahibi olacak. !f seyircilerinin seçeceği film ayrıca, CGV Arthouse’un İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya ve Eskişehir’de bulunan salonlarında gösterim olanağı yakalayacak.

Yeni !f²: !f filmleri 33 şehir ve 50 farklı noktada!
!f İstanbul Bağımsız Filmler Festivali’nin 9 yıl önce başlattığı ve dünyada ilk olma özelliği taşıyan !f² projesi, bu yıl !f İstanbul ve Yeni Film Fonu’nun ortaklığında Yeni !f² adını alıyor ve !f filmlerini Türkiye’nin dört bir yanına ve komşu ülkelere götürüyor.

Movies that Matter ve Hollanda İstanbul Başkonsolosluğu’nun desteğiyle düzenlenen Yeni !f², bu yıldan başlayarak yıl içine yayılıyor ve her ayın son Cumartesi günü, 40’tan fazla farklı noktada, en güncel ve heyecanlı belgesel ve kurmaca filmleri ortaklaşa izleme imkanı yaratıyor. Dünyamızın en can alıcı sosyal sorularını sinema üzerinden düşündürmeyi ve filmlerin yaratıcılarıyla canlı sohbetler yaparak seyirciye yeni keşif alanları yaratmayı amaçlayan Yeni !f², !f ruhunu İstanbul, Ankara ve İzmir şehirleri dışında da yaşatan ve ortakların kendi şehirlerinde !f sinema kulüplerini yaratacakları bir mini-festival olacak. Türkiye ve Orta Doğu’dan en yeni, uzun ve kısa metraj filmlerin ve belgesellerin gösterileceği Yeni !f², bu bölgeden çıkan ve dünyada henüz yeterince duyulamayan yeni seslerin geniş kitlelerce izlenebilmesi, tanınması ve takip edilmesini hedefliyor.

Yeni !f²’nin İş Bankası Maximum Kart ve İş´te Üniversiteli partnerliğinde düzenlenecek ilk gösterimi ise, 24 ve 25 Şubat tarihlerinde 17. !f İstanbul Bağımsız Filmler Festivali’nin kapsamında gösterilecek 5 film ile yapılacak. Filmler, Afyon’dan Batman’a, Ramallah’tan Lefkoşa’ya, 33 şehir ve 50 farklı noktada, 15 bin kişiye aynı anda ulaşacak ve gösterimlerin ardından yapılacak yönetmen ve ekip söyleşileri canlı yayınlanacak. Böylece, Yeni !f² şehirlerindeki katılımcılar da sohbeti izleyip, yönetmenlere soru sorabilecek.

İranlı Ava’dan Amerikalı Jane’e, kadınlar vardır!
Yeni !f²’nin festival kapsamında gerçekleşecek ilk gösteriminin teması ise “Kadınlar Var, Hayat Var!” olacak ve bu tema altında, Nejla Demirci’nin “Yüzleşme”; Sadaf Foroughi’nin “Ava”; Brett Morgen’in “Jane”; Zeynep Köprülü’nün “Dans Eden Kızlar” ve Ayce Kartal’ın “Kötü Kız” adlı filmleri gösterilecek. “Yüzleşme”nin ardından yönetmeni Nejla Demirci ve filmin kahramanları, “Ava”dan sonra ise yönetmeni Sadaf Foroughi ile başrol oyuncusu Mahour Jabbari salonda olacak ve seyircilerin sorularını yanıtlayacak.

!f music: David Bowie’den Iggy Pop’a, ikonlar !f’te!
!f İstanbul’un mini müzik festivali !f music, David Bowie’den Betty Davis’e, Iggy Pop’tan Josh Homme´a, ikonik müzik insanlarının filmlerini seyirciyle buluşturacak; etkinlikleriyle İstanbul’un eğlence hayatına alternatif olacak.


!f music etkinlikleri: İstanbul eğlence hayatına alternatif
İş Bankası Maximum Kart ana partnerliğinde gerçekleşecek mini müzik festivali !f music, müziği sinemaya, sinemayı sahneye taşımaya devam ederken, etkinlikleriyle de İstanbul gece hayatını hareketlendiriyor. Kendine Has sponsorluğunda ve Babylon’un evsahipliğinde gerçekleşecek !f music etkinlikleri, Ah!Kosmos, Kutay Soyocak, Mertcan Mertbilek, Şevval Kılıç, Evrim de Evrim, Mr. Sür ve Ati & Aşk Üçgeni gibi eğlence hayatının dikkat çeken isimlerini aynı gecede bir araya getiriyor.

Ah! Kosmos’tan yeni şarkılar!
17 Şubat Cumartesi gecesi Babylon’da gerçekleşecek !f İstanbul Açılış müzikseverleri, “Yıldızlara bakmayı, uzaktan gelen müzikle dans edebilme ihtimalimizi, birlikte ne kadar güzel olduğumuzu, ve hayatı kutlamayı unutmayalım” diyerek gecenin kapılarını açıyor.. 2018’in en çok konuşulacak gruplarından Ati ve Aşk Üçgeni, yakında çıkacak albümleri “Gecenin Karanlığında”nın ilk konseriyle geceye ‘merhaba’ derken; gecenin ası Başak Günak, nam-ı diğer Ah! Kosmos olacak. Ses titreşimlerinin ve melodilerin bedenlerdeki yankılarını deneyimlemek için analog ve elektronik kompozisyonları kullanan sanatçı, bu gece için Berlin’den geliyor ve geçen yıl yayınladığı EP’si “From The Land Below” dahil olmak üzere yepyeni parçaları ile !f’çilerle buluşuyor. Gecenin kapanışı ise Jakuzi’den Kutay Soyocak ve Palmiyeler’den Mertcan Mertbilek’ten geliyor. İlk kez bu geceye özel bir araya gelen ikili new wave ve synth-pop´dan tropikal seslere uzanan setleriyle gecenin ateşini artırıyor.

!f music’in rengarenk buluşması “Aşk Olsun!” ise, !fçileri “Yine ve yeniden tüm renklerimizle, aşkla birlikte olmak için” sözleriyle 23 Şubat Cuma gecesi Babylon’a çağırıyor ve Q-BRA’dan Şevval Kılıç’a, Evrim de Evrim ve Mr. Sür ile unutulmayacak bir geceye davet ediyor. Cake Mosque’un “Aşk Olsun!”a özel hazırladığı şov ise gecenin ritmini doruklara çıkaracak.

!f İstanbul Açılış
Yer: Babylon Tarih: 17 Şubat 2018, Cumartesi Saat: 22:00
Ücret: Ön satış - 35 TL (Öğrenci), 45 TL (Tam), Normal satış - 45 TL (Öğrenci), 60 TL (Tam), Kapıda - 75 TL

!f Aşk Olsun!
Yer: Babylon Tarih: 23 Şubat, Cuma Saat: 22:00
Ücret: Ön satış - 35 TL (Öğrenci), 45 TL (Tam), Normal satış - 45 TL (Öğrenci), 60 TL (Tam), Kapıda - 75 TL

Oyun: Oyuncaklı filmler bir arada!
Seyirciyi beyazperdede yarattığı alanlarda oynamaya davet eden “Oyun”, bu yıl da kaçık bilimkur-guları, tuhaflığıyla büyüleyen kült adayı filmleri, gerçeküstücü fantastikleri bir araya getirerek !f’çilerin en çok ilgi gösterdiği bölümlerden biri olmaya devam ediyor.

!fkolik: Yolu !f’ten geçen yönetmenlerin son işleri
!f İstanbul’un bu yılki yeni bölümlerinden biri de !fkolik olacak. !f’in 17 yıllık tarihinde filmleriyle konuk olmuş, !f’çilerin ilk kez festivalde keşfettiği yönetmenlerin son filmlerini bir araya getiren bu bölümde 4 film gösterilecek.


Karanlık & Köşeli: Yılın korku filmleri burada!
Yaratıcılığa ve deneyimlere açık sinemaseverlerin !f alanı “Karanlık & Köşeli” bölümünde bu sene de, karanlık ve rahatsız edici yapımlardan senenin en çok konuşulan korku filmlerine, seyircinin ‘görme biçimleri’ni altüst eden, algının kapılarını sonuna kadar açmayı hedefleyen filmler toplanıyor.


!f kült: Yenilenmiş kopyalarıyla bilimkurgu klasikleri
!f İstanbul’un , sinema tarihinin gizli hazinelerini gün ışığına çıkardığı !f kült bölümünde bu yıl bilimkurgu sinemasının unutulmaz üç klasiği gösterilecek. Bunlardan ilki, Wolf Gremm’in 1982 yapımı meşhur cyberpunk gerilimi “Kamikaze ’89". Per Wahlöö’nün ‘31. Kat’ adlı romanından uyarlanan ve distopik bir gelecekte geçen film, eleştirmenler tarafından Jean-Luc Godard´ın “Alphaville” ve Fritz Lang’’in “Dr. Mabuse: The Gambler” (1922) gibi klasikleriyle karşılaştırılmıştı.

“Sinema tarihinin en iyi punk filmi”
“Sebastiane”, “The Tempest”, “Caravaggio”, “Edward II” ile tanıdığımız İngiliz yönet-men Derek Jarman’ın 1978 tarihli cüretkar filmi “Jubilee / Jübile” ise, Thatcher İngiltere’sini eleştiren mizahı, zapt edilmez enerjisi ve koreografisiyle dikkat çeken bir klasik.

Feminist bilimkurgu klasiği!
!f kült’ün heyecan uyandıran bir diğer filmi ise, Lizzie Borden´in çığır açan feminist bilimkurgusu “Born in Flames / Ateşlere Doğmak”! 1983 yılında prömiyerini yaptığı Berlin Film Festivali’nde olay yaratan ve o günden beri sayısız feministi etki-leyen film, seyirciyi Amerikan tarihinin en barışçıl devriminden on yıl sonrası bir dö-neme götüren ve toplumsal cinsiyet meselelerinin bu dünya içinde nasıl kurula-bileceğini hayal eden bir distopya sunuyor.

Özel Gösterimler: Ara Güler’in ilk ve tek filmi !f’te
!f İstanbul’un farklı, sınırları ve algıyı zorlayan görme biçimlerini araladığı filmlerin yer aldığı “Özel Gösterimler” bölümünde 4 özel film gösterilecek.

Yalnızca Türkiye’nin değil dünyanın en önemli fotoğraf sanatçılarından Ara Güler’in 1975’te çektiği ve Yavuz zırhlısının sökülmesini anlatan, dünyada çok az gösterim olanağı bulmuş filmi “Kahramanın Sonu”, Güler’in de katılımıyla gösterilecek. Filmin sunumu da yapacak olan Ara Güler, rol aldığı “Otel”, “İz” ve “Güneşe Yolculuk” filmlerinin yönetmeni, dostu Yeşim Ustaoğlu ile “Kahramanın Sonu”nun hikâyesini konuşacak.
Paris’te 2015 yılındaki terör saldırılarının ertesinde yapılmış ve Paris’in banliyölerinden c¸ıkıp El Nusra’ya katılmak için Mısır üzerinden Suriye’ye giden genç bir adamın yolculuğunu anlatan, birçok festivalin yanı sıra Whitney Bienali ve Tate Modern gibi birçok prestijli kurumda gösterilen, sanatla sinemanın kesişme noktasında önemli ve kışkırtıcı bir çalışma olan “Also Known As Jihadi / Nam-ı Digˆer Cihatçı”; multimedya sanatçısı Blake Williams’ın teknoloji, sinema ve bu araçların geleceğinin parlaklığına göz kırpan muazzam 3D bilimkurgu filmi “Prototype / Prototip” ve İstanbullu multidi-sipliner stüdyo NOHlab’ın seyirciyi görsel ve işitsel bir yolculuğa çıkaracak stereoskopik eseri “Prima Materia”, sinemayla sanatı bir araya getirip dünyaya farklı bakma şekilleri öneren hazineler olarak ışıldıyor.

Türkiye’den Kısalar: Yılın en iyi kısaları bir arada
!f İstanbul’un kısa metrajlı film üretimine dair son bir yıl içerisindeki eğilimlerin derlemesini yapmak amacıyla hazırladığı “Türkiye’den Kısalar” bölümü, bu yıl da yönetmen ve yapımcıların yanı sıra kısa film izleyicilerinin önerileriyle hazırlandı. !f İstanbul’un tematik olarak programladığı “Türkiye’den Kısalar” derlemeleri İstanbul, Ankara ve İzmir’de çeşitli festival sinemaları ve mekânlarında ücretsiz olarak !f izleyicilerine sunulacak. İstanbul’daki gösterimler sırasında yapılacak “İzleyici Oylaması” sonucu bir kısa filmin yönetmeni bir sonraki filmi için Atlas Digital & Film Production’tan post production desteği kazanacak.

!f 2018 Etkinlikleri
!f İstanbul’un atölyelerden sohbetlere uzanan 2018 etkinlik programı bu yıl da dolu dolu…

Sohbet / Hayatın Yırtıldığı Yer: Müjde Ar
Yer: Babylon
Tarih: 20 Şubat 2018, Salı
Saat: 19:00-20:00
Dil: Türkçe
Katılımcı: Müjde Ar
Moderatör: Tuğrul Eryılmaz
Ücretsiz

Müjde Ar, !f İstanbul’a konuk oluyor ve gazeteci, yazar Tugˆrul Eryılmaz’la sohbete dalıyor.

Atölye / Bu Hikâye Benim!
Yer: A Corner in the World X bomontiada ALT
Tarih: 17 Şubat 2018, Cumartesi
Saat: 15:00 -17:30
Dil: Türkçe
Atölye Yürütücüsü: Pelin Turgut
Ücretsiz

Katılım mekân kapasitesiyle sınırlı. Kayıt için lütfen ato¨[email protected] adresine mesaj atın.

Sohbet / Punk’ta Hayat Var! Yerli Punk Sahnemiz Hakkında Bir Sohbet
Yer: A Corner in the World X bomontiada ALT
Tarih: 19 Şubat 2018, Pazartesi
Saat: 17:00-18:00
Dil: Türkçe
Moderato¨r: Murat Beşer
Ücretsiz

!f 2018 programında farklı bölümlerde müzikten sinemaya, geçmişten bugüne Punk’ın Hayat Var! temamızla örtüşen farklı hallerini yakalamanız mümkün. Bu konuşmada ise müzik yazarı Murat Bes¸er’in moderatörlüğünde; karşınıza, İstanbul punk camiasının doksanlı yılları, mekânlar, konserler, dergiler, fanzinler, Punk Aslı, Gökhan Tunçişler, Tolga Güldallı ve Kerem Onan’ın katılımıyla dönemin tanıklarından anılar, görüşler ve insan hikâyeleri çıkacak.

Sohbet / !f 2018 Türkiyeli Kısalar Yönetmenleri Buluşuyor: Hayat Nereye?

Yer: A Corner in the World X bomontiada ALT
Tarih: 20 Şubat 2018, Salı
Saat: 14:30-16:30
Dil: Türkçe
Katılımcılar: ‘Türkiye’den Kısalar’ bölümünün yönetmenleri
Moderato¨rler: Serra Ciliv, Engin Palabıyık
Ücretsiz


Atölye / YAPIMLAB @ !f: Yeni Renkler Yapımcı Ato¨lyesi

Yer: A Corner in the World X bomontiada ALT
Tarih: 22-23 Şubat 2018
Saat: 10:00 -18:00
Dil: Türkc¸e
Supervisor: Zeynep Özbatur Atakan
Ücretsiz

YAPIMLAB, sinema alanında yapımcıların arasından yeni yeteneklerin keşfedilmesi için bir mentorluk programı başlatıyor. Genç yaratıcıların, üretime daha sağlam ve hızlı adımlarla geçebilmesi için tasarlanan bu programda, en fazla 12 yapımcı ile 2 günlük atölye çalışması yapılacak. Kendi kariyerleri üzerine bir keşif yolculuğu gibi olacak olan bu atölyede, 2. günün sonunda 3 kişilik jüriye proje sunumu yapılacak. Her bölümden 3 kişi YAPIMLAB’de 1 yıl boyunca ücretsiz eğitim ve mentorluk alma ödülü kazanacak. Bu 12 adaydan projesini ilk gerçekleştirene 5.000 TL ödül verilecek.

Etkinlik / Pop Around the Corner
Yer: A Corner in the World X bomontiada ALT
Tarih: 16-17 Şubat 2018
Saat: 20:00-00:00
Ücretsiz

A Corner in the World, !f kapsamında bomontiada’da sizi heyecanlı buluşmalara davet ediyor. 16 ve 17 Şubat’ta bomontiada’da karşınıza çıkabilecek farklı performanslara hazır olun.


Anlatı / Seiba Anlatıcıları ile ‘Masalda Hayat Var
Yer: A Corner in the World X bomontiada ALT
Tarih: 16 Şubat 2018, Cumartesi
Saat: 20:30-22:00
Anlatıcılar: Nazlı C¸evik Azazi, Aslı Hazar
Biletler: Tam: 30 TL, Öğrenci: 20 TL (Bilet Satış¸ Noktaları: Mobilet ve bomontiada ALT girişindeki Mobilet gişesi. Kapıda sınırlı sayıda bilet satılmaktadır, online olarak alınmasını öneririz.)

Seiba Anlatıcıları ile ‘Hayat Var’ temalı masal gecesinde, sizlere hayat dolu masallar anlatacağız; böcekten insana, topraktan havaya, bağdan bahçeye, yukardan aşağıya, mahlukattan insana duyduğumuz, gördüğümüz, düşlediğimiz ne varsa!

Konser / C¸agˆıl Kaya ile ‘şimdilik her s¸ey yolunda’

Yer: bomontiada ALT
Tarih: 16 Şubat 2018, Cumartesi
Saat: 20:30
Biletler: Tam: 30 TL, Öğrenci: 20 TL (Bilet Satış¸ Noktaları: Mobilet ve bomontiada ALT girişindeki Mobilet gişesi. Kapıda sınırlı sayıda bilet satılmaktadır, online olarak alınmasını öneririz.)


Biletler 2 Şubat’tan itibaren biletix’te!
İş Bankası Maximum Kart’ın 6. kez ana partnerliğinde ve CGV Mars Cinema Group ortaklığında gerçekleşecek !f İstanbul Bağımsız Filmler Festivali’nin biletleri 2-4 Şubat tarihlerinde İstanbul için, 23-25 Şubat tarihlerinde de Ankara ve İzmir için% 10 indirimle, İş Bankası Maximum Kart sahiplerine ise %20 indirimle biletix’te ön satışa çıkacak.

Tüm öğrencilere !f bileti 2 TL!
!f İstanbul’un geçtiğimiz yıl genç !f’çilere özel olarak başlattığı indirimli gösterim fırsatı bu yıl da devam ediyor. Öğrenci kimliğini gösteren !f’çilere hafta içi gündüz seanslarındaki filmler 2 TL’den satışa sunulurken; İş’te Üniversiteli kredi kartına ya da Maximum Kart sahibi öğrenciler ise aynı seansları 1 TL ödeyerek izleyebilecekler.

!f İstanbul’un bilet ücretleri ise şöyle:

İstanbul
Hafta içi gündüz gösterimleri (19:00 öncesi tüm seanslar)
Tam: 10 TL Öğrenci: 2 TL
Hafta içi 19:00 seansı ve sonrası ile hafta sonu tüm gün
Tam: 22 TL Öğrenci: 19 TL
21:30 seansları
Tam & Öğrenci: 25 TL

Ankara ve İzmir
(19:00 öncesi tüm seanslar)
Tam: 10 TL Öğrenci: 2 TL
Hafta içi 19:00 seansı ve sonrası ile hafta sonu tüm gün
Tam: 21 TL Öğrenci: 18 TL
21:30 – 22:00 seansları
Tam & Öğrenci: 22 TL

İş Bankası Maximum Kartlılara özel avantajlar
Festivalde İş Bankası Maximum Kart sahiplerine özel olarak hazırlanan “Maximum Film” ve “Maximum Müzik” paketleri ile biletlerde %50 indirim ayrıcalığı sunulacak. İş Bankası Maximum Kart sahipleri, “Maximum Film” paketiyle en az 4, en fazla 20 adet festival sinema biletini, “Maximum Müzik” paketiyle ise en az 2, en fazla 6 adet etkinlik biletini %50 indirimle satın alabilecekler. Paket almayı tercih etmeyen İş Bankası Maximum Kart sahipleri için de film ve etkinlik biletlerinde ön satışta %20 indirim ayrıcalığı sunulacak.

Ayrıntılı bilgi için: www.ifistanbul.com
Festival Mekânları

İSTANBUL
alt | bomontiada: Tarihi Bomonti Bira Fabrikası Birahane Sokak No: 1 Bo-monti/İstanbul
Cinemaximum Akasya: Acıbadem Mahallesi, Akasya Alışveriş Merkezi, Akasya Sokak No:25, İstanbul
Caddebostan Kültür Merkezi (CKM): Haldun Taner Sok. Caddebostan Kültür Merkezi No:11 İstanbul
Cinemaximum City’s Nişantaşı: Teşvikiye Cad. City´s Nişantaşı Alışveriş Merkezi No:162, İstanbul
Cinemaximum Kanyon: Kanyon AVM Kat:1 Büyükdere Caddesi No:185 Levent Beşiktaş/İstanbul
Soho House İstanbul: Evliya Çelebi Mahallesi Beyoğlu/İstanbul

ANKARA
Cinemaximum Armada: Beştepe, Armada Alışveriş Ve İş Merkezi, Eskişehir Yolu No:6 Söğütözü/Yenimahalle/Ankara

İZMİR
Cinemaximum Konak Pier: Atatürk Cad., No:19 Pier AVM İzmir

17. !f İstanbul Bağımsız Filmler Festivali
15-25 Şubat 2018 İstanbul
1-4 Mart 2018 Ankara & İzmir

www.ifistanbul.com

ifistanbul.com/blog
twitter.com/ifistanbul
facebook.com/ifistanbul
instagram.com/ifistanbul



Diğer Haberler