Murat Erşahin Sinemadan Çıkmış İnsan

19 AĞUSTOS 2016

19 Ağustos 2016 Cuma 00:30
Murat Erşahin Sinemadan Çıkmış İnsan

Yeni haftanın beraberinde getirdiği film sayısı beş! İçinizde yaşayan sinemadan çıkmış insanın elini sakın ha bırakmayın. Herkese iyi seyirler.

VİRAL
Henry Joost ve Ariel Schulman ikilisinin yönettiği korku filmi, bilimkurguya da göz kırpıyor. Emma ve Stacey adlı iki kız kardeş, küçük, sakin bir kasabada hayatlarını sürdürürlerken, sebebi bilinmeyen, son derece bulaşıcı bir virüsün yol açtığı acil durum karantinası ile adeta cehennemi yaşamaya başlarlar. İki kız kardeşi, Sofia Black-D´Elia ve Analeigh Tipton’un canlandırdıkları yapım, iki kardeşin bağlılıkları meselesi üzerinden dramatik anlar da içeriyor. Kadronun tecrübeli ismi ise Michael Kelly. İyi bir proje olabilir ‘Viral’. Senaryo ve atmosfer olarak vaat ettiği düzeyin epey altında bir tür kırması olarak duruyor beyazperdede oysa! Tanıdık Zombie literatüründen, bilinmeyen virüs bayatlığına uzanan tekdüze anlatı, keçiboynuzu tadıyla ulaşıyor finale. Polonyalı görüntü yönetmeni Magdalena Górka ve orijinal müziği imzalayan Rob Simonsen, filmin en parlak isimleri öte yandan. (2 / 5)


Bilimkurgu macerayı animasyonla buluşturan Japonya yapımı ‘Kingsglaive: Final Fantasy XV / Kralın Kılıcı: Final Fantasy XV’, Keanu Reeves ve Renée Zellweger’li gerilim yüklü dram ‘The Whole Truth / Yüce Adalet’, küçük izleyicilere seslenen animasyon ‘Barbie: Starlight Adventure / Barbie: Uzay Macerası’ ve Gökhan Yılmaz imzalı yerli yapım ‘Bol Şans’, haftanın notlarımız arasında yer alamayan diğer yenileri. Herkese tekrar iyi seyirler! MURAT ERŞAHİN



Diğer Yazılar