Sinema Haberleri

MUHTEREM NUR´DAN MÜSLÜM BABA FİLMİNİN YAPIMCISINA SUÇ DUYURUSU

12 Ocak 2019 Cumartesi 12:21

Müslüm Gürses´in eşi Muhterem Nur, Engelsiz Yaşam Vakfı´nın ´Yılın En İyileri´ ödül töreninde eşine ait olduğu iddia edilen gömlek ve yüzüğü satışa çıkardıkları gerekçesiyle ´Müslüm´ filminin yapımcısı Mustafa Uslu ve vakıf hakkında suç duyurusunda bulundu.
Satışa çıkarılan gömlek ve yüzüğün sahte olduğunu belirten Muhterem Nur, "Eşimin yaşamı boyunca parmağından hiç çıkarmadığı yüzüğü olduğu iddia edilerek açık artırma ile satılan yüzük, şu an benim parmağımdadır ve ölene dek çıkmayacaktır. Gömlek ise Şanlıurfa´da müzededir" dedi.

İstanbul´da bir otelde 8 Ocak 2018 tarihinde Engelsiz Yaşam Vakfı´nın yılın en iyileri ödül töreninde yapılan açık artırmada, Müslüm Gürses´in yüzük ve gömleği açık artırmayla satılmıştı. Avukatı Bahar Can Milli ile birlikte Çağlayan´daki İstanbul Adalet Sarayı´na gelen Muhterem Nur, şikayet dilekçesinde, "Eşine ait olduğu iddia edilen gömlek ve yüzüğün sahte olduğunu ve satışa çıkarılarak hem kamuoyunun, hem satın alanların, hem de şahsının aldatıldığını" belirtti. Yapımcı Mustafa Uslu ve Engelsiz Yaşam Vakfı hakkında ´nitelikli dolandırıcılık´ suçundan şikayette bulunan Nur, savcıya verdiği ifadesinde, "Eşimin yaşamı boyunca parmağından hiç çıkarmadığı yüzüğü olduğu iddia edilerek açık artırma ile satılan yüzük şu an benim parmağımdadır ve ölene dek çıkmayacaktır. Gömlek ise Şanlıurfa´da müzededir" ifadelerini kullandı.



Diğer Haberler