Sinema Haberleri

KEVIN SPACEY: ´TACİZ ETTİM, AMA EŞCİNSELİM´

30 Ekim 2017 Pazartesi 20:22

Hollywood´un oyuncularından Antony Rapp´in 14 yaşındayken kendisine cinsel tacizle suçladığı ünlü Amerikalı oyuncu Kevin Spacey özür diledi. Spacey hayatının geri kalanını ´eşcinsel bir adam olarak geçirmeye karar verdiğini´ de açıkladı.
Antony Rapp´ın 1986´da kendisini taciz etmekle suçladığı 58 yaşındaki Oscarlı oyuncu Kevin Spacey resmi Twitter hesabından paylaştığı mesajda Rapp’ten ´uygunsuz davranışı´ nedeniyle özür diledi ve eşcinsel olduğunu açıkladı.
Spacey´nin mesajında şu ifadeler yer aldı: “Anthony Rapp’in oyunculuğuna büyük bir saygı ve hayranlık duyuyorum. Kendisinin hikayesini dinlediğimde dehşete düştüm. Dürüst olmam gerekirse 30 seneyi geçkin bir süre önce yaşanan bu olayı hatırlamıyorum. Ancak olaylar dediği gibi geliştiyse kendisine çok sarhoş olduğum bir andaki bu davranışlarımdan ötürü en samimi özürlerimi borçluyum. Bunca yıl sebep olduğum duygular için de özür diliyorum."
Spacey 26 yaşındayken o dönemde 14 yaşında olan Star Trek oyuncusu Rapp yaptığı açıklamada Spacey’nin evine gittiğini ve ünlü aktörün kendisini yatağa yatırarak üzerine çıktığını iddia etmişti. Rapp, olay yerinden kaçtığını ancak yaşananları kimseye anlatmadığını ifade etmişti.
Açıklamanın ardından Spacey tacizi eşcinsel olduğu açıklamasıyla kapatmaya çalışmakla da eleştirildi.



Diğer Haberler