Sinema Haberleri

HOLLYWOOD YILDIZLARI SENATÖRLÜK YARIŞINDA

11 Ocak 2015 Pazar 11:18

ABD´de 2016´da yapılacak başkanlık ve senato seçimleri Hollywood yıldızlarının da rekabetine sahne olacak. Örneğin Kaliforniya´da senatörlük için George Clooney ve Clint Eatswood gibi isimler yarışacak. ABC News´un hazırladığı habere göre senato seçimlerinde aday olması muhtemel olan ünlü isimler şunlar:
George Clooney: Bir akrabasının bildirdiğine göre ünlü yıldız 2016 senato seçimleri için Kaliforniya´dan Temsilciler Meclisi´ne adaylığını koyacak. Clooney, ABD Başkanı Barack Obama´ya siyasi yakınlığıyla biliniyor.

Eva Longoria: "Umutsuz Ev Kadınları" dizisiyle tanınan aktris, Demokrat Parti´nin sağlam bir destekçisi olduğunu daha önceden dile getirmişti. Latin kökenli aktris 2012´deki başkanlık seçimlerinde Barack Obama´nın Latin kökenli vatandaşlardan oy alması için gönüllü destekte bulunmuştu.

Ben Affleck: Oscar ödüllü ünlü aktör bundan önce Demokratik Kongo Cumhuriyeti´nde insani yardım projelerinde bulunmuş ve geçen günlerde "İnsanlık Ödülü" almıştı.

Clint Eastwood: Bundan önce Kaliforniya´daki Carmel ilinin belediye başkanlığını yaparak siyasete giren ve koyu bir cumhuriyetçi olan aktör Clint Eastwood´un da Kaliforniya´dan senatoya girmesi planlanan isimler arasında olduğu iddia ediliyor.

Mark Zuckerberg: Sadece Hollywood yıldızları değil, sosyal medya devi Facebook sitesinin kurucusu Zuckerberg de var bu yarışta. Genç dahi, göç yasasını destekleyen kampanyada yer almasıyla tanınıyor.

Maria Shiver: Eski Kaliforniya valisi Arnold Schwarzenegger´in eski eşi olan Maria Shiver´ın da Demokrat Parti´den senatoya adaylığını koyması bekleniyor. SABAH/11.01.2015 ÖZGÜN HABERE GİDİN



Diğer Haberler