Sinema Haberleri

ANKARA´NIN JÜRİLERİ DUYURULDU

25 Ocak 2019 Cuma 21:40

18 -28 Nisan 2019 tarihlerinde gerçekleştirilecek 30. Ankara Uluslararası Film Festivali jürileri belli oldu. Ulusal Uzun Film Yarışması Seçici Kurulunda, yönetmen Tolga Karaçelik, fotoğraf sanatçısı ve senarist Ebru Ceylan, oyuncu Tolga Tekin, oyuncu Tülin Özen, gazeteci, yayıncı Cem Erciyes bulunacak.

Ulusal Belgesel Film Yarışması Seçici Kurulunda, belgesel yapımcısı ve yönetmen Semra Güzel Korver, gazeteci yazar Kanat Atkaya, fotoğraf sanatçısı Mehmet Turgut görev yapacak.

Festivalin Ulusal Kısa Film Yarışması Seçici Kurulunda yer alan isimler ise yönetmen Seren Yüce, oyuncu Yelda Reynaud ve görüntü yönetmeni Feza Çaldıran yer alacak.

Festival bünyesinde yer alan, yeni film projelerine verilen Proje Geliştirme Desteği Seçici Kurulunda da yapımcı ve yönetmen Sevinç Baloğlu, yapımcı Armağan Lale ve yapımcı Ali Bayraktar görev yapacak.

Son başvuru tarihi 1 Şubat olan festivale şimdiden ulusal ve uluslararası olmak üzere çok sayıda eser başvuruda bulundu. Henüz başvurusunu tamamlamayan sinemacılar katılımlarını basvuru.filmfestankara.org.tr adresi üzerinden gerçekleştirebilirler.





Diğer Haberler