Müzik Haberleri

ENRIQUE IGLESIAS ANTALYA´DA AŞIRI SEVGİDEN YARALANDI

18 Ağustos 2016 Perşembe 10:18

Sabah Gazetesi´nin haberine göre Antalya EXPO 2016´daki kır aktivite alanında 1.5 saat konser veren Enrique Iglesias´a sarılan hayranı ünlü sanatçının boynunu çizdi. Konsere devam eden sanatçının bir süre sonra çizilen boynu kanamaya başladı.
Sex&Love turnesi kapsamında konser veren şarkıcı, İngilizce "İyi akşamlar Antalya" sözleriyle sevenlerini selamlarken, Antalya´da olmaktan dolayı mutlu olduğunu dile getirdi ve elleriyle kalp işareti yaparak hayranlarına olan sevgisini ifade etti.
Konserde hayranlarıyla birlikte şarkı söyleyip selfie çektien sanatçı sahnede küçük bir kaza da atlattı. Sarılmak isteyen hayranları Iglesias´ın boynunu çizdi. Boynu kanamaya başlayan Iglesias, yarasına aldırış etmeden şovuna devam etti. Şarkıcı konser sonunda Instagram´da "Yeniden Türkiye´de olmaktan çok memnunum. Tüm hayranlarıma inanılmaz gece için teşekkür ediyorum, sizi seviyorum" notunu paylaştı.



Diğer Haberler

KAYAHAN'IN MİRASI SONUNDA PAYLAŞILDI!
KAYAHAN'IN MİRASI SONUNDA PAYLAŞILDI!
04 Mayıs 2026 Pazartesi 05:39

NÜKHET DURU TELİF DAVASINI KAZANDI
NÜKHET DURU TELİF DAVASINI KAZANDI
02 Mayıs 2026 Cumartesi 12:03

1 MAYIS MARŞI'NIN HİKAYESİ
1 MAYIS MARŞI'NIN HİKAYESİ
01 Mayıs 2026 Cuma 22:35

TÜLAY ÖZER YAŞAMINI YİTİRDİ
TÜLAY ÖZER YAŞAMINI YİTİRDİ
01 Mayıs 2026 Cuma 07:05

MABEL MATİZ DAVASI 8 MAYIS'A ERTELENDİ
MABEL MATİZ DAVASI 8 MAYIS'A ERTELENDİ
30 Nisan 2026 Perşembe 14:53

MURAT BOZ'DAN GÜLİSTAN DOKU'YA AĞIT...
MURAT BOZ'DAN GÜLİSTAN DOKU'YA AĞIT...
28 Nisan 2026 Salı 10:58